OVER MIJ / ABOUT ME.


Ik ben Bert Pegel 

58 jaar oud en werkte bij Defensie (Luchtmacht).

  • ik met vervroegd pensioen. Nu ga ik de wereld rond met een auto, een Dodge 3500 Dualy met daar achter een Keystone Raptor oplegger-camper en een Harley Davidson (Tri-Glide). Ik laat via deze website voor de achterblijvers en de mensen die geintresseerd zijn berichten en beelden achter zodat ze me kunnen volgen op mijn wereldreis.

I am Bert Pegel

58 years old and worked at Defense (airforce), I am retired early. Now I'll go around the world with a car, a Dodge 3500 DRW with behind it a Keystone Raptor semi-trailer camper and a Harley Davidson (Tri-Glide). Through this website, I leave messages and images for those who are left behind and those who are interested, so that they can follow me on my trip around the world.