Nog steeds in North Little Rock / Still in North Little Rock

26-05-2022

10-6-2022 / June 6, 2022

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is mijn raam geplaatst. Hij was al een paar dagen binnen maar door de regen kon men het niet plaatsen. Nu zit het raam er in. De lijm moet 3 dagen drogen, dus kan ik maandag op pad. Eindelijk na een maand kan ik gaar rond trekken.  Al moet ik over een aantal weken weer hier zijn als mijn zonnescherm binnen is, dan kunnen ze die ook plaatsen. Nu het raam er in zit ga ik richting Texas. onder andere naar Dallas. Wel bekend van de moord op JFK en de tv-serie van vroeger.

It took a while, but my window was finally placed. He had been inside for a few days but they couldn't place it because of the rain. But now it's in, The glue has to dry for 3 days. So I can go on Monday. Finally, after a month I can move around. Although I have to be back here in a few weeks when my sunscreen is in, they can leave it too. But now that the window is in, I'm going to Texas. including Dallas. well known for the murder of JFK and the TV series of the past.

23-5-2022 / May 23, 2022

Registratie auto en RV / Registration Car and Trailer

De auto en de camper moeten in de USA ieder jaar weer geregistreerd worden. Dit is voor mijn wagen en RV in Nevada. Daar is het erg duur samen ongeveer € 3000,00. Ik heb het er over gehad met de personen waar mijn wagen en RV in opslag stond. Zij gaven aan dat het in Arkansas een stuk goedkoper was. Hij gaf ook aan dat ik het adres van de opslag kon gebruiken. Ik dus naar de DMV (Amerikaanse RDW) gegaan en het uitgelegd. Het was geen probleem en de wagen en RV werden in Arkansas geregistreerd. De kosten registratie samen   € 90,00. Aan het eind van het jaar komt alleen de belasting over de wagen en RV. Dit is samen ongeveer € 1.200,00. Dat scheelt een heleboel. plus dat de RV nu een permanent kenteken heeft en niet ieder jaar geregistreeerd hoeft te worden, alleen de auto maar jaarlijks.

The car and camper must be registered in the USA every year and this is for my car and RV in Nevada. there it is very expensive together about $ 3500.00. I talked about it with the people where my car and RV was in storage. they indicated it was a lot cheaper in Arkansas. and also indicated that I could use the address of the store. I went to the DMV (American RDW) and explained it. it was no problem and the car and RV were registered in Arkansas registration costs together $ 100.00 at the end of the year only the tax on the car and RV. together this is about $ 1500,00. that makes a lot of difference. plus that the RV now has a permanent license plate and does not need to be registered every year, just the car annually. 


19-5-2022 / May 20, 2022

Wachten op onderdelen / Waiting on parts.

Wachten duurt lang, maar zonder raam kan ik niet rijden. Het moest op maat gemaakt worden. Als het goed is, is het uiterlijk volgende week vrijdag binnen en geplaatst. Het zonnescherm is iets dat wat langer gaat duren 6 to 10 weken levertijd. Maar een voordeel zonder zonnescherm kan ik wel rijden. Dus ga ik als de ruit geplaatst is richting Dallas, TX en omgeving. Daar zijn wat zaken te bekijken, die er in de geschiedenis hebben afgepeeld, zoals de moord op JFK.